nyheder

Unibet tennis freebet: Gratis spil på vinderen af Australia Open 2015

Unibet varmer op til 2015’s første tennis Grand Slam turnering Australia Open, og det gør de ved at tilbyde et freebet til deres faste kunder. Det skal dog lige med at Unibets freebet kun udbetales, såfremt Federer eller Sharapova vinder Australia Open 2015.
 

Unibet Freebet: Australia Open 2015
© Unibet freebet

 
Mandag den 19. Januar tager Wozniacki, Sharapova, Federer, Djokovic og alle de andre tennis stjerner hul på 2015 Grand Slam turneringerne i tennis. I den anledning tilbyder Unibet et gratis bet på vinderen af Australia Open hos herresingle eller damesingle. For at gøre brug af dette tennis tilbud til oddset skal du være kunde hos Unibet, og i øjeblikket har Unibet en fantastisk 1000 kr. velkomstbonus til nye kunder.
 

Unibet freebet på vinderen af Australia Open – kun hvis Federer eller Sharapova vinder!

Unibets freebet på vinderen af Australia Open gælder kun for væddemål indgået inden turneringen går i gang dvs. mandag den 19 januar. Hvis du f.eks. sætter penge på Wozniakci, som vinder af Australia Open 2015, og det ikke går hjem, så kan du få din indsats retur, men kun hvis Sharapova vinder turneringen. Ligeledes gælder det for gratis væddemål på vinderen af herresingle, de returnere kun hvis Federer vinder turneringen. Maksimalt freebet bonus er 750 kr.
 

Få 1000 kr. velkomstbonus hos Unibet til oddset

Hvis du er ny kunde kan du desuden få en 100 % odds bonus på første indskud, når du åbner en konto hos Unibet. Det kræver ikke at nogen vinder – blot at du åbner en Unibet konto. Unitbets gratis væddemål på Australia Open gælder kun på bets på vinderen i singleturneringerne, ikke placeringer, og der er ingen gennemspilskrav på en evt. odds bonus.
 
Du kan tjekke alle de nuværende odds bonusser fra danske bookmakere på vores odds bonus sammenligning.

forrige artikel
NordicBet: Gratis bet på VM i håndbold!
næste artikel
Danmark – Argentina: odds 3.00 på dansk sejr hos Unibet