nyheder

Playoffs, baby. Unibet lægger op til de helt store gevinster

Grundspillet er forbi og den amerikanske ishockey og basketball liga er nået til finalrunderne. Playoffs kampene er startet i både NHL og NBA og det er nu holdene skal vise deres klasse. Hos Unibet vil du i denne anledning få chancen for at vinde op til 100.000 DKK ugentlig. Unibet som vi allerede tidligere har skrevet om, har en hel del unikke tilbud som f.eks. BetTime konkurrencen som du kan læse mere om her på siden. Denne gangs konkurrence sætter dog fokus på NHL og NBA.

 
Unibet som er en af mest populære bookmaker i Danmark og mon hele Skandinavien er kendt for deres gode odds og fantastiske konkurrencer. Samtidig kan du hos Unibet få en rigtig flot startbonus som er på op til 1500 DKK. Det bedste er endda at du kan se stort set alle kampe i NBA sæsonen med Unibet TV. Hvad venter du på? Live sport, tårnhøje odds og en Unibet bonus på hele 1500 DKK er nok argumentation for at prøve kræfterne hos denne bookmaker.

 

Unibet tilbud NHL eller NBA
© Unibet

 

Unibet tilbud på NHL eller NBA

For at deltage i konkurrencen om de nævnte 100.000 DKK skal du faktisk ikke gøre meget. Hvis du har oprette dig som bruger tilmeld dig konkurrencen, spil for 100 DKK eller mere på NHL eller NBA og hver mandag vil der blive trukket lod om 10 vindere af 10.000 DKK. Hvis du spiller for 100 DKK på nævnte liga vil dette svare til ét lod, dvs. spiller du for 1000 DKK vil du have 10 lod i puljen om de 10.000 DKK.

 
Det er helt enkelt for alle der har oprette bruger. Hvis du ikke har oprette pt. tag chancen med det samme og gør det. Det er gratis og du vil ikke gå glip af flere sindssyg gode kampagner.

 
Vil du hellere se nærmere på vores bonus sammenligning, se her på siden. Vi giver dig den bedste vurdering og nævner alle de vigtige faktorer for at du vil kunne nyde den bedste oplevelse. Sammenlign alle velkomstbonusser af de store bookmaker og se hvilken der passer bedst til dig.

forrige artikel
Odds 6.0 hvis FC København vinder i DBU pokalen mod Vendsyssel
næste artikel
Få 250 DKK i bonus hos bwin.dk hvis Esbjerg scorer