nyheder

unibet.dk: Vind 5.000 DKK på Ugens Firling

I anledning af denne landsholds uge giver Unibet dig chancen for at vinde 5.000 DKK i kontanter uden omsætningkrav. Følgende kampe er i denne uge med i ugens firling:

  • Rumænien mod Danmark
  • Bulgarien mod Holland
  • Armeninen mod Kazahkstan
  • Montenegro mod Polen

Det er meget nemt at komme ind i puljen om de ekstra kontanter. Spil den klassike kupon 1X2 før kampstart på de udvalgte kampe med en minimum indsats på 20 DKK. Hvis du er den eneste som oddser alle kampene rigtig giver Unibet dig 5.000 DKK i kontanter oveni i din gevinst fra din firling kupon som udbetales senest 24 timer senere.

 
Tilbudet er meget spændene og man burde ihvertfald prøve kræfterne og tage chancen. De 5.000 DKK udbetales som direkte kontanter uden omsætningskrav. Hvis to eller flere rammer alle kampene vil 5.000 DKK blive ligeligt fordelt blandt vinderne. 

 

Unibet velkomstbonus

Unibet er nok en af de mest populære bookmaker i Danmark og mon hele Skandinavien. Gode odds og et kæmpe tilbud af sportsgrene er ikke mindst en af grundene til dette. Samtidig giver Unibet en rigtig flot velkomstbonus som er på helt op på 1500 DKK. Opret dig i dag og prøv Unibet og dens gode udvalg. Gå ikke glip af startbonussen og spil hos Unibet.

forrige artikel
Nordicbet: Få 100 DKK som risikofrit spil
næste artikel
888sport.dk: Op til 100 DKK hvis du ikke taber