nyheder

400 kr. Freebet på Wimbledon Vinderen

French Open er kun lige overstået før bookmakeren Unibet kigger imod årets største Grand Slam tennis turnering Wimbledon. Til faste Unibet kunder giver de en odds bonus til spil på vinderen af turneringen – få et 400 kr. gratis spil, hvis Roger Federer vinder turneringen.
 

Unibet Odds Bonus til Wimbledon 2015
© Unibet

 

1500 kr. Velkomstbonus hos Unibet

Unibets bonus til Wimbledon er kun forbeholdt kunder, som i forvejen har en betting-konto hos Unibet. Hvis du er ny kunde, så kan du få op til 1500 kr. i odds bonus ved sign-up. Du skal være over 18 år, bosat i Danmark og åbne din første konto hos Unibet, så modtager du en 100 % bonus på første indskud.
 
Læs mere om Unibet 1500 kr. Velkomstbonus
 

Unibet Wimbledon Bonus

For at få Unibets Wimbledon Bonus skal du blot sætte et væddemål på vinderen af Wimbledon 2015 inden turneringen starter, og hvis dit bet fejler og Roger Federer vinder, så får du din indsats retur – op til 400 kr.
 
Det er ikke nødvendigt at tilmelde sig Unibets bonus kampagne, men ens bet skal placeres inden Wimbledon begynder den 29. Juni og skal sættes på vinderen af Wimbledon herresingle turneringen.
 
Eksempel på Unibet Wimbledon Bonus
Du spiller på Novak Djokovic til at vinde, men hvis det væddemål fejler, og Roger Federer i stedet vinder, så får du din indsats retur – dog max 400 kr.
 
Roger Federer er græsspecialist og var sidste år i finalen, hvor han dog tabte til netop Djokovic. Med 7 Wimbledon trofæer er Federer et godt bud på en vinder, så du kan gardere dine bet en smule ved at spille med hos Unibet – sign-up herunder, og få 1500 kr. i velkomstbonus.

forrige artikel
U21 EM Bonus på 250 kr.
næste artikel
Vind 2 x billetter til Premier League