nyheder

US Open hos bet365 – få 50% oveni

Alle ser mod New York. Byen som aldrig sover er i de kommende uger scenen til fjerde og sidste Grand Slam turnering i år. Tennis eliten møder op for at se hvem der bliver konge og dronning af Flushing Meadows. Hos herrerne er det stadig de kendte stjerne Rafael Nadal og Roger Federer der bejler mest om titlen, dog er unge tyske Alexander Zverev med iår når det gælder favoritterne i denne års omgang på Arthur Ashe Stadium. Hos kvinderne er vores danske Caroline Wozniacki ikke uden chancer. Efter at Simona Halep røg ud mod russiske Maria Sharapova har Caroline øget chancerne selvom hun nok er nødt til at vise en sær kamp mod Karolina Pliskova eller Garbine Muguruza for at tage titlen mod hjem mod Danmark. Vi vil med spænding følge op på kampene og se hvad der sker i denne sidste Grand Slam turnering i denne års tennis kalender.

 

Bet365 Tennis akkumulatortilbuddet
© Bet365

 

Spil på tennis hos bet365

Hos bet365 har du mulighed for at tjene op til 50% ekstra af dit returbeløb, hvis du placerer akkumulatorer på tennis. Kampene fra Grand Slam, ATP, WTA eller Challenger Tour såvel som single- og doublekampe fra Davis Cup, Fed Cup og Hopman Cup er inkluderet. Spil derudover direkte på US Open. Du kan nemlig live streame alle kampe fra tuneringen direkte og uden abonnement hos bookmakeren bet356. Ikke uden grund har bet365 etableret som en af markedets mest seværdige. Er du på udgik efter en ny bookmaker? Prøv at se på vores side og sammenlign alle bookmaker på det danske marked for at se hvilken der er dit bedste valg.

 

Få op til 50% mere på dine tennis akkumulatorer

Tilbuddet fra bet365 er i den grad unik fordi du uden stor indsats kan få op til 50% ekstra på dit returbeløb. Det eneste du skal gøre for at tage brug af akkumulatortilbuddet fra bet365 er at placere en før-kampakkumulator på to eller flere valg på markederne vinder kampen, første sæt – vinder og markeder på sæt til de ovenfor nævnte kampe. Hvis du vinder tilføjer bet365 følgende ekstra gevinster til dine returbeløb:

 

Spiltype Ekstra
Doubler 5% Bonus
Tripler 7,5% Bonus
4-linger 10% Bonus
5-linger 15% Bonus
6-linger 20% Bonus
7-linger 25% Bonus
8-linger 30% Bonus
9-linger 35% Bonus
10-linger 40% Bonus
11-linger 45% Bonus
12-linger 50% Bonus

 

 

Opret dig som kunde i dag og få en stor bonus

Bet365 tilbyder altid en lang række spændende og gode tilbud til både nye og eksisterende kunder. Bet365 har en historie som fremragende bookmaker til tennis odds. Udover de nævnte fordele som live-streaming og 50% oveni som ekstra gevinst, byder Bet365 konkurrencedygtige odds og en lang række af spillemuligheder og kombinationer. Som ny kunde kan du når du opretter dig modtage en Bet365 velkomstbonus som er på op til 1000 DKK. Opret en konto, indbetal 100 DKK eller mere, og du vil være kvalificeret til en 100% matchende bonus, op til maks. 1.000 DKK. Hvad venter du på? Opret dig i dag!

forrige artikel
750.000 DKK i kontanter hos bwin.dk
næste artikel
Tennis hos Betsafe – Safe Bet og 100% Bonus