nyheder

Vind op til 750.000 hos bwin – Spil predictor!

I denne uge har du ingen chancen for at vinde en præmie på hele 750.000 DKK hos bwin. Bwin giver dig op til 750.000 DKK i kontanter hvis du blot gætter rigtig på to udvalgte kampe. Bookmakeren bwin er veflkendt i blandt dem af jer som er vilde med fodbold og odds. For alle dem der ikke har hørt eller læst fra bwin vil vi meget gerne introducere lidt. Bwin er kendt for at være sponsor i nogle af de største fodbold klubber i verden derudover har bwin været med til at sætte præg på hele branchen. Indtil da er bwin kendt som en meget troværdig og seriøs bookmaker. Ikke mindst pga. mange gode tilbud til både nye og eksisterende kunder, deres kæmpe sportsmarked og deres tårnhøje odds. Hvis du vil høre nærmere eller sammenligne bonusser fra de andre bookmaker se nærmere på vores side.

Hvis du opretter hos bwin i dag har du mulighed for at starte stor med deres fantastiske predictor tilbud.

Bwin Predictor Tottenham Liverpool
© Bwin

750.000 DKK i denne uge hos bwin

Gæt på kampene Tottenham mod Liverpool fra engelske Premier League og Wolfsburg mod Hoffenheim fra tyske Bundesliga. Denne weekend giver bwin chancen for at score helt op til 750.000 DKK ekstra i kontanter hvis du gætter rigtigt. Vi har tidligere allerede introduceret til bwin Predictor hvor du har mulighed for at vinde 750.000 DKK hver eneste uge.

I denne uge har du mulighed for igen at score 750.000 DKK hvis du blot gætter rigtigt i hvilket minut der bliver scoret for første gang i de to nævnte top fodbold kampe. Hvis du gætter korrekt er du med i puljen og har mulighed for at score den helt store gevinst på fantastiske 750.000 DKK. Der er ingen krav om deltagelsen der skal opfyldes. I første trin skal du blot have oprettet bruger hos bwin. Hvis du Ikke allerede har oprettet bruger kan vi anbefale at tilmelde dig via vores hjemmeside. Du kan dermed gavne af en fantastisk bwin velkomstbonus på op til 1000 DKK. Er du ikke sikkert hvilken bookmaker der passer bedst til dig se nærmere på bonus sammenligning her på siden.

Efterfølgende deltagelse er meget nemt. Det eneste du skal gøre er at afgive dit bud på kampagnesiden med dit gæt på det korrekte minut det første mål.

Flere gæt – flere muligheder

Ønsker du at få flere gæt skal du først benytte det første gæt, som er gratis, som svarer som en tilmelding til kampagnen. Dernæst vil du kunne tjene flere gæt for hver 75 DKK der omsættes på sportsbook til et minimumsodds af 1.70. Spiller du for 750 DKK vil du optjene 10 gæt. Spil kan placeres på hvilken som helst sport, hvilket som helst marked og hvilken som helst dag, men du vil kun modtage dine gæt dagen efter dine spil er afgjort. Dine gæt vil automatisk blive opført og kan findes under kampagnesiden. Du kan maks. optjene 100 ekstra gæt per dag.

Bwin velkomstbonus

Kom godt i gang med at spille hos bwin.dk med gode odds og masser af lækre tilbud. Opret en konto ved idag og få mest muligt ud af oplevelsen med en velkomstbonus på op til 1000 DKK. Bwin.dk overfør en 100% startbonus på op til 1000 DKK til alle nye bruger. Opret dig i dag og sikrer dig velkomstbonus hos bwin.dk.

forrige artikel
Odds bonus hos betfair – spil FC Barcelona mod Olympiakos
næste artikel
NHL er tilbage og Nordicbet giver 100 DKK riskfree bet!