nyheder

VM 2018: Forhøjede odds hvis Messi eller Ronaldo scorer!

Om ganske få dage starter VM slutrunden 2018 i Rusland. Vi fra glæder os utrolig meget og ser frem til et hav af gode kampe og scoringer fra de bedste fodboldnationer. Der vil være fokus på mange af de store profiler og betfair.dk giver endda lidt ekstra med fra starten. Salah vender tilbage efter sin skade og vil vise sig frem med Ægypten. Harry Kane og det engelske landshold rejser som favorit til Rusland er tæt på at gå hele vejen. Uden tvivl er der dog stadig to af de største stjerner nogensinde som vi ikke må glemme. Messi og Ronaldo! To af de bedste spiller nogensinde kæmper for guld og vi må glæde os til alle deres kampen. Hvad tror du kan Argentina og Portugal nå i år? Bookmakeren Betfair giver dig i denne anledning fantastik odds bonus hvis blot Messi eller Ronaldo scorer! Lyder dette ikke utroligt? Hvad venter du på? Opret med det samme og tag brug af denne dejlig betting bonus!
 

Betfair bonus Messi eller Ronaldo scorer
© Betfair

 

 

Messi eller Ronaldo skal blot score

Betfair giver dig odds bonus hvis blot Messi eller Ronaldo scorer under denne års fodbold VM i Rusland. Den velkendte bookmaker giver dig, dejlig forhøjede odds på 4.0 hvis bare en af de to topstjerner scorer! Tilbuddet er næstsen utroligt fordi vi efterhånden godt kender til deres score evne. Desværre gælder tilbuddet kun nye kunder men hvis du stadig er på udgik efter en ny eller yderligere bookmaker til VM i Rusland burde betfair.dk være dit første valg.
Hvad venter du på? Spil med det samme som ny kunde hos Betfair!
 
Sådan deltager du:

  • Opret en konto med promokoden ZFBJ2I g spil på en sejr til Messi eller Ronaldo scorer til det forhøjede Sportsbook odds
  • Spil maks 100 DKK til de forhøjede odds (Du kan godt spille mere, men kun 100 DKK vil tælle til det forhøjede odds).
  • Messi eller Ronaldo scorer, udbetaler Betfair din indsats kontant til din hovedkonto, og gevinsterne fra det forhøjede odds som en bonus på din bonuskonto..

 

Ønsker du hellere en velkomstbonus?

Er mere interesseret i en dejlig betfair velkomstbonus så kan hos betfair gavne af et rigtigt godt tilbud til dig. Mange gode kampagner og tårnhøje odds er med til at betfair skal nævnes hvis det gælder de bedste bookmaker i Danmark. Enkelte og transparente vilkår for gennemspilning sørger for at du kan vinde store gevinster hos Betfair Når du opretter dig kan du gavne af en Betfair bonus på op til 1.000 DKK. Opret dig idag og spil idag og få din bet bonus afhængig af antallet af kvalificerede væddemål.
 

forrige artikel
888sport.dk: Dobbelt gevinst på Real Madrid vs. FC Liverpool!
næste artikel
VM 2018: Kan Danmark kvalificere sig fra gruppen?