nyheder

EM 2020: Wales – Danmark odds sammenligning

Danmark er videre! Efter en dramatisk og forløsende aften i Parken, er Danmark klar til ottendelsfinalerne ved EM 2020 efter at have slået Rusland med 4-1. Danmarks ottendelsfinale bliver spillet lørdag kl. 18.00 på Amsterdam Arena i Holland. I den forbindelse har vi samlet de tilgængelige odds, set på optakt og mulige startopstillinger og selvfølgelig undersøgt, hvilke EM odds bonus der er i vente til kampen.

Wales-Danmark odds
© bonus-betting.dk

Optakt til Wales – Danmark

Wales blev nummer to i gruppe B, mens Hjulmand og co. som bekendt også endte på andenpladsen i gruppe B efter at have tabt de to første kamp. Ifølge mange kan dette blive et af de mest spændende opgør i ottendelsfinalerne. Wales ser solide ud, og det lader til, at de kan nyder at spille europamesterskaber. Under det sidste nåede Bale og co. frem til semifinalen, hvor de tabte mod det års mestre, Portugal. Hvad angår Danmark, har det været en meget turbulent periode for spillerne, og disse gutter fortjente virkelig at sikre sig en plads blandt de 16 bedste hold på kontinentet.

En lille EM nation med meget på hjerte

Wales imponerede mod Italien i den sidste kamp i gruppe A og overlevede et massivt pres i de sidste par minutter af kampen. Hvis holdet lukkede endnu et mål ind, ville det betyde, at de rutsjede ned på tredjepladsen. I dette tilfælde forblev de dog på andenpladsen på grund af en bedre målforskel i forhold til Schweiz.

Gareth Bale er selvfølgelig holdets ubestridte leder, men den mest centrale figur ved dett EM er efter vores mening målmanden Ward, som har haft flere storslåede redninger i turneringen. Leicester Citys målmand leverer sikkerhed i bagkæden og dræber rivalernes moral, så hvis Schmeichels kollega har én af sine helt gode dage, kan danskerne få svært ved at finde vej til målet.

Wales’ kampe er normalt ineffektive, fordi de spiller meget hård og fysisk fodbold og fokuserer på at beskytte deres eget mål. Hvis der er en chance for et kontraangreb via Bale, ville det være perfekt; ellers venter Wales på dødbolde, hvor de også kan være særdeles farlige.

Hjulmands mirakel i Parken

Danmark smadrede Rusland i sidste runde med 4-1 og viste endelig en lille smule af deres sande potentiale. Mod Finland så vi en tragedie med Eriksen. Det forstyrrede utvivlsomt hele holdet og leverede et chok, som de ikke kunne komme sig over.

Danskerne spillede fremragende i kampen mod Belgien i første halvleg; og det førte til en tidlig 1-0-føring, men belgierne viste deres styrke i anden halvleg, som blot blev forstærket af De Bruynes indskriftning.

Vi kommer til at huske kampen mod Rusland som én landsholdskampe af de bedre i nyere tid, hvor vi fik en forsmag på fremtiden med et drømmemål af unge Mikkel Damsgaard. Holdet leverede på alle positioner, og især spillere som Joakim Mæhle og Andreas Christensen viste verdensklasse.

Vi tror på de danske drenge lørdag, og holder de kommende dage godt øje med odds på Danmark til EM 2020.

Wales – Danmark odds sammenligning

Vi har herunder samlet et overblik over de bedste odds på kampen mellem Wales – Danmark:

Wales – DanmarkBet365BwinComeOn!Unibet
Odds BonusBet365 BonusBwin BonusComeOn! BonusUnibet Bonus
Wales vinder4.754.755.255.40
Uafgjort3.253.253.253.25
Danmark vinder1.851.801.861.88
Over 2,5 mål2.502.402.502.60
Under 2,5 mål1.531.541.551.50
Yussuf Poulsen scorer4.003.303.70
Gareth Bale scorer3.604.003.90

Oddsene er opdateret fredag den 22. juni kl. 17.30. Spil ansvarligt. Regler og vilkår gælder. 18+ år.
 

Startopstillinger og betting tip

Begge hold scorede, da de to nationer sidst mødtes i 2018, en kamp, som Danmark vandt med 2-1. Wales har kun lukket mere end ét mål ind i en af deres seneste seks landskampe og er stolte af at have et stærkt forsvar, men Danmark scorede fire mål mod Rusland i deres sidste gruppekamp, og begge hold har scoret i tre af Hjulmands seneste fem kampe. Vi tror derfor et godt tip kunne være at spille på at begge hold scorer.

Kampe mellem disse to lande leverer normalt ikke altid mange mål, men de sidste to, der gjorde det, endte begge med 2-1-scoringer. I tre af Danmarks seneste seks udekampe er der scoret over 2,5 mål, og danskerne scorede som bekendt fire mål mod Rusland mandag. Wales vil dog ikke vise sig at være lige så nemme at trænge igennem som russerne var, og som Tyrkiet og Schweiz fandt ud af, har Wales mål i sig. Derfor tror vi også på over 2.5 mål.

Der er selvfølgelig også fede promos og bonusser i spil – både til opgøret her og de andre kampe under EM 2020.

Mulige startopstillinger Wales – Danmark

Vi vil herunder komme med vores bud på de to startopstillinger til opgøret lørdag.

Wales: Ward; Roberts, Mepham, Rodon, Davies; Bale, Morrell, Allen, Ramsey, James; Moore

Danmark: Schmeichel; Christensen, Kjær, Vestergaard; Wass, Højbjerg, Delaney, Mæhle; Braithwaite, Poulsen, Damsgaard

På med klaphatten og god kamp! Den er helt sikker.

Aktuelle tilbud

Regler og vilkår gælder. 18+ | Spil ansvarligt | Reklame

Om forfatteren

Dedikeret sportsfan med en lang erfaring med at skrive om sport på tværs af de forskellige sportsgrene. Når det gælder fodbold, så banker hjertet for AaB og Manchester United.

forrige artikel
Sådan får du odds boost på Tjekkiet - England med Bwin
næste artikel
EM 2020: Italien – Østrig: Optakt og odds med Bet365