cashpoint nyheder

Cashpoint: Sådan får du 50 kr. freebet på Wimbledon

Wimbledon 2021 er endeligt skudt i gang, og hvis du mangler en odds bonus, så skal du holde øje med Cashpoint. De tilbyder nemlig lige nu et freebet på 50 kr. til nye og eksisterende spillere. Freebettet fungerer som et risikofrit væddemål, så du ikke taber noget på at spille!

cashpoint freebet wimbledon
© Cashpoint

Efter at have aflyst sidste års turnering på grund af COVID-19, har All England Lawn Tennis and Croquet Club endeligt startet 2021-udgaven af det, som tennisverdenen ganske enkelt kalder Wimbledon. Og der er endda fans på tribunerne, og kapaciteten vil blive holdt på omkring halvdelen indtil finalerne, hvor der vil være fuld kapacitet.

Sådan får du freebet på Wimbledon 2021

Som nævnt kan du som ny og eksisterende spiller hos Cashpoint få en betting bonus, når du spiller på Wimbledon 2021. Bonussen er i form af et 50 kr. freebet, som fungerer som et risikofrit væddemål. Du skal altså først spille placere mindst 50 kr. på et væddemål på Wimbledon, og så modtager du et 50 kr. freebet, hvis du væddemål bliver tabt. Sådan gør du:

  1. Log ind eller opret en konto hos Cashpoint – se link herunder
  2. Placer et væddemål på minimum 50 kr. på Wimbledon 2021
  3. Taber du dit væddemål, får du 50 kr. freebet automatisk til din konto.

Alle væddemålstyper er tilladt. Pre-match, live, singler, kombinationer og systemspil i kan alle bruges for at kvalificere dig til freebet

Husk også Cashpoint velkomstbonus

Hvis du ikke allerede er spiller hos Cashpoint, så skal du endeligt huske på, at du har en Cashpoint bonus til gode! Bonussen er på 100% op til 500 kr. af din første indbetaling. Cashpoint matcher din indbetaling med 100%, så hvis du indbetaler 500 kr., har du altså 1000 kr. at spille for. Din bonus og indbetaling skal gennemspilles tre gange til min. odds 1.80, før du kan udbetale eventuelle gevinster.

Held og lykke!

Om forfatteren

Dedikeret sportsfan med en lang erfaring med at skrive om sport på tværs af de forskellige sportsgrene. Når det gælder fodbold, så banker hjertet for AaB og Manchester United.

forrige artikel
Få hele syv odds boost på Belgien - Italien med Bwin
næste artikel
Sådan spiller du risikofrit på Tjekkiet – Danmark